Vertrouw Me door Tahereh Mafi | Een Boek ReviewVertouw Me door Tahereh Mafi
Serie: Shatter Me #3
Gepubliceerd door: Blossom Books gepubliceerd op March 17th 2014
Genre: Distopian, Young Adult
Also by this author: Vrees Me, Verwoest me, Breek me, Versplinter Me
Pagina's: 413
ISBN: 9789020679731
Format: Hardcover
Bookspot
Goodreads
five-stars

Het langverwachte laatste deel in de Touching Juliette-trilogie! Juliette is terug, en vastbesloten om te vechten.

Als Omega Point wordt vernietigd, weet Juliette niet of haar vrienden en de andere rebellen nog leven. Ook Adam lijkt verdwenen. Om het Herstel voor eens en altijd te vernietigen, is ze nu afhankelijk van Warner. De enige persoon van wie ze nooit had gedacht hem te kunnen vertrouwen, maar wel degene die haar leven redde. Warner is bereid Juliette te helpen – maar wat wil hij daarvoor terug?

reviewVertrouw me

Vertrouw me is helaas het derde en laatste deel van de Shatter Me-serie. Tot mijn grote verdriet, want wat mij betreft had het nog wel even door mogen gaan! Wauw en nog eens Wauw! Wat een boek! En wat een Top Serie.

Juliette is neergeschoten door Anderson en iedereen verondersteld dat ze dood is. Net zoals Juliette denkt dat al de anderen dood zijn. Ze leeft nog omdat Warner haar gered heeft en haar verborgen houd in zijn privé-vertrekken.
De ontwikkeling van het kleine, huilende meisje naar een krachtige, onverschrokken vrouw is waanzinnig. Ze laat zich niets meer aansmeren.

Mijn hoofd tolt, mijn gedachten buitelden over elkaar heen, maar ik slik mijn tranen weg. Ik bal mijn vuisten, probeer niet te schreeuwen, berg mijn vrienden veilig weg in mijn hart en
wraak
denk ik
leek nooit zo zoet.

Super deze verandering wat een stoere sterke vrouw!

In Omega Point vond ik het prima om de leiding aan Castle over te laten. Ik wist van niets en was veel te bang om iets te doen. Castle was al de leider, hij had een plan, dus vertrouwde ik erop dat hij het allemaal wel wist. Dat zij het beter wisten. Een vergissing. Diep van binnen heb ik altijd geweten wie het verzet zou moeten leiden. Al een tijdje voel ik het, stilletjes, al was ik steeds te bang om de woorden ook echt over mijn lippen te laten komen. Iemand die niets te verliezen en alles te winnen heeft. Iemand die voor niemand meer bang is. Niet Castle. Niet Kenji. Niet Adam. Zelfs niet Warner. Ik moet het zijn.

View Spoiler »

Ik weet dat Tahereh Mafi met een nieuwe serie bezig is, en ik hoop dat ze snel doorschrijft!